Hendek Hepimizin,

TAKİP ET

Hendek Hepimizin, O gün birimiz değil hepimiz zehirlenebilirdik. Hendek Halkı olarak maalesef üzülerek izliyoruz.

Eski Hendek Ak-Parti İlçe Yönetiminde Çeşitli görevlerde bulunan Mücahit Toprak Şahsi Sosyal medya Hesabında son günlerde ilçemizde yaşanılan süreçle ilgili paylaşımda bulundu Dikkat çekici ve Sorularla Dolu Paylaşım ile bir anda dikkatleri üzerine çekti işte eski yönetim kurulu üyesinin paylaşımı.

Hendek Belediyemiz tarafından Cumartesi yayına verilen video şaşkınlıgımızı artırmıştır. Kısaca sayın Başkanımız Bu benim sorumluluğum değil diyerek, üstünede ittifakta olduğu tarafı halkın önüne attı.
                                             Hatırlatma yapalım.

Gecen günlerde Sevdiğimiz abimiz sayın meclis üyemiz demekten gurur duyduğumuz MHP'li bir meclis üyemiz Cumhur İttifakı'nın önemini anlatan bir yazıyı ilçemizdeki internet gazetesinde bir köşede yayınladı. Yaşananlara baktığımızda bir çok konuda ittifak ruhunun ve öneminin özellikle Hendek' te muhataplarınca yazı ve söylemlerden öteye gitmediğini görüyoruz.

Çarşamba günü Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem Yüce ve Hendek Belediye Başkanımız Sayın Turgut Babaoğlu Akom'da toplantıda bir araya geldiler. Gerçekleşen toplantıda Hendek'i yöneten Başkan ve İttifak ortağı kimliğinizle bu konuyu görüşmediniz mi?
Sayın Başkan Siz Büyük Şehir ile videolu cekimleri ilemi anlaşıyorsunuz ?

Son zamanlarda medyada ittifak ortakları tarafından Büyükşehir Belediye Başkanımızı hedef alan söylemlerin amacı nedir?

Ekrem Başkanımız seçildikten sonra ilk ziyaretini Taraklı Belediyesine yapmış olmasının manasını anlamadınızmı ?

Ekrem Başkanımız Hendek ilçemizde benim hatırladığım Kırktepe, Kadifekale asfaltlanması gecen yaz yapıldığını unuttunuzmu? Hatta bir çok konuda gene ilçemizde Büyük Şehir kamyonlarını Kepcelerini gördük, görmeyede devam ediyoruz.

Yazımın başında belirttiğim gibi Hendek Hepimizin

Hendek Belediye Başkanımızın, Büyük Şehir Belediyemiz ve Kurumlarıyla olan iletişimini sosyal medya ve videolar üzerinden değil direk görüşerek sağlaması gerektiğinı düşünüyorum.
O gün bize ders olmalıydı.

Bir futbol müsabakası gibi düşünün

Birbirinin kademesini almayan Başkanlar o ilçenin tarihi hezimete uğramasına sebep olurlar.
Son Olarak Saski nin yaptığı acıklamayı biraz daha basitleştirmesini tavsiye ediyorum. Zira karşısındaki halk universite mezunu değil. Kısaca şu yazılabilirdi.

'O akşam normal tahlillerimizi yaptık. Etken bir şey görülmedi. Ancak Koku ve tat farkı nedeniyle numuneleri, daha geniş incelenmesi için İstanbul'a gönderdik. sonucları bize ulaşınca acıklıyacağız.' şekilde olabilirdi.

hendek