ÖDÜLLÜ MATEMATİK YARISMASİ BAŞVURULARI BAŞLADI

TAKİP ET

Hendek Şehit Mahmutbey Ortaokulu Olipiyatları kulübü tarafından bu yıl üçünçüsü düzenlenecek olan ve Sakarya genelinde gerçekleştirilecek 3 ŞEHMATO(Şehit Mahmutbey Ortaokulu Matematik Olimpiyatları) Matematik Yarışması başvuruları başladı.

Şehit Mahmutbey Oryaokulu Olimpiyatları Kulübü tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Sakarya genelinde gerçekleşecek  3. ŞEHMATO Matamatik Yarışması başvuruları başladı.

Öğrencilerin matematiği olan sevgilerini ve ilgilerini arttırmak ve seviyelerini görmelerini sağlamak,bunun yanında yerel düzeyde ortak bir matematik kültürünün oluşturulmasını sağlamak amacıyla düzenlenen  ŞEHMATO Matematik Yarışması ilk olarak 2018 yılında gerçekleştirildi.iki Yıl Hendek genelinde gerçekleştirilen yarışma, bu yıl Sakarya 'da gerçekleştirelecek

Bölgenin tek matematik yarışması olan  ŞEHMATO Matematik yarışmasına Sakarya genelindeki tüm Ortaokul öğrencileri başvurabilecek.

yarışma Ödül Matamatik Yarışması başvuru Başvurular Başladı Hendek Şehit Mahmutbey Ortaokulu Sakarya Hendek Hendeksonhaber