Ömer Taşkın Karadeniz Ereğli Belediyespor'da

TAKİP ET

2022-2023 Bölgesel Amatör Ligi sezonu öncesi Kartal Bulvarspor'dan Hendekspor'a transfer olan Ömer Taşkın sezonda ilçenin diğer bir temsilcisi Dereköyspor'a transfer oldu gerçekleşen transfer ilçede günlerce konuşuldu.

2022-2023 Bölgesel Amatör Ligi sezonu öncesi Kartal Bulvarspor’dan Hendekspor'a transfer olan Ömer Taşkın sezonda ilçenin diğer bir temsilcisi Dereköyspor’a transfer oldu gerçekleşen transfer ilçede günlerce konuşuldu. Transfer olduğu bordo yeşilli ekip Dereköyspor forması altında attığı harika gollerle takımını sırtlayan Ömer Taşkın’ın sezon sonu Karadeniz Ereğli Belediyespor’a imza attı.

Bölgesel Amatör Lig Dereköyspor forması altında oynadığı futbol ve attığı birbirinden güzel goller ile sezona damga vurdu attığı gollerle uzun süre takımını sırtlayan Taşkın düşüşe engel olamadı.Ligden düşen Dereköyspor da takımın usta golcüsü Ömer Taşkın Karadeniz Ereğli Belediyespor’a transfer oldu

Konu ile ilgili Karadeniz Ereğli Belediyespor takımından yapılan açıklamada , Hendek Dereköysporda sezonu 10 golle kapatan 26 yaşındaki  forvet Ömer Taşkın ile anlaşmaya varılmıştır kulübümüze hoş geldin Ömer Taşkın denildi.

 

 

 

#Ömer Taşkın #Transfer #Karadeniz Ereğli Belediyespor #Hendekspor #Dereköyspor #Forvet #Golcü #Usta Golcü #Ömer Taşkın Karadeniz Ereğli Belediyespor’da #Hendek #Hendeksonhaber