ÖNLEM ALMAK HAYATİ ÖNEM TAŞIYOR

TAKİP ET

Koronavirüse karşı Bakanlıklardan gelen genelge ve uyarıları harfiyen uygulayan Hendek Belediyesi bir yandan dezenfektan harekatına devam ederken halkın yoğun olarak kullandığı noktalarda köpüklü taziyikli su ile yıkama çalışması başlattı.

Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu talimatı ile başlayan temizlik çalışmaları kapsamında.Belediye hizmet binalari ve kamu binalari başta olmak üzere halkın yoğun olarak kullandığı alanda ilaçlamalar devam ediyor.

Dezenfekte solüsyon içeren ve ince püskurtme tekniğı kullanılan el ULV cihazıyla yapılan dezenfekten çalışmalarının yani sıra belediye hizmet binalarî ve hizmet noktalarında standartlara uygun el dezenfektanı yerleştirildi.Diğer yandan ekipler cami  bahçeleri.başta olmak üzere halkın yoğun olarak kullandığı noktalarda köpüklü taziyikli su ile yıkama işlemlerini sürdürüyor. Belediyenin tüm müdürlüklerini Başkan Babaoğlu'nun talimatlarıyla sürece ilgili hassasiyetle çalıştıkları bildirdi.

İlk vefat haberini gelmesinin ardından dün gece sosyal medya Hesabından bir mesaj  yayınlayan Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu," Maalesef ilk kaybınızı verdik.Sağlık Bakanımız Sn. Fahrettin Koca, coronavirüsen  bir vatandaşımızın hayatını kaybettiğini açıklayarak,vaka sayısının 98'e yükseldiğini duyurdu.Dünyayı tehdit eden bu salgına karşı ulasal bir.mücadele veiyoruz Devletimiz tarafından alınan önlemlere ve tedbirlere harfiyen uymak hayati önem taşımaktadır.bir süre lütfen sabır...Vefat eden vatandaşımıza Allah'tan rahmet diliyorum.Rabbim milletimizi korusun.Hastalarımiza şifa versin dedi.

Hendek Hendek Belediyesi Turgut Babaoğlu Önlem Almak Hayati Önem Taşıyor Sakarya Hendeksonhaber