ÖZGENUR AVCIL, AVRUPA ŞAMPİYONASI BİLETİ İÇİN MANİSA'YA HAREKET ETTİ

TAKİP ET

Hendek'imizin medarı iftiharı başarılı sporcumuz Özgenur Avcıl, Muay Thai Süper Lig müsabakaları için Manisa'ya hareket etti.

Hendek'imizin medarı iftiharı başarılı sporcumuz Özgenur Avcıl, Muay Thai Süper Lig müsabakaları için Manisa'ya hareket etti.

AVCIL, AVRUPA BİLETİNİ MANİSA'DA ARAYACAK

Hendek Şampiyonlar Fıght Akademi Spor Kulübü Sporcusu Özgenur Avcıl, Muay Thai Süper Liginde Manisa’da ringe çıkacak. Avcıl, Manisa'da 2 rakiple müsabaka yapacak. Şampiyon sporcumuz yapacak olduğu 2 müsabakayı geçtiği taktirde Avrupa Şampiyonasına gitmeye hak kazanıp, Ülkemizi temsil edecek.

YILMAZ: "2024'TE ÜLKEMİZİ TEMSİL ETMEK İSTİYORUZ"

Hendek Şampiyonlar Fıght Akademi Spor Kulübü Antrenörü ve aynı zamanda Muay Thai Milli Takım 3. Kademe Antrenörü olan Erkan YILMAZ, sporcusu Özgenur AVCIL’ın Muay Thai Türkiye Şampiyonasında Türkiye 3.'sü olarak süper lige girmeye hak kazandığını, yapılacak müsabakalara günde iki antrenmanla hazırlanarak Manisa'ya hareket ettiklerini söyledi. Yılmaz, yapılacak olan süper lig maçlarını kazanmaları halinde 2024 yılında yapılacak olan Muay Thai Avrupa Şampiyonasında Ülkemizi temsil etme hakkını elde etmiş olacağız dedi.

 

AVCIL: "ÇOK İYİ HAZIRLANDIM"

 

Şampiyon sporcumuz Avcıl ise, yapılacak olan maçlara çok iyi hazırlandıklarını, ALLAH’ın izniyle her iki maçı da kazanmak istediğini belirtti. Avcıl, süper lig müsabakaları için hocası Erkan Yılmaz ile birlikte çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve milli takımda yer almayı çok istediklerini dile getirdi.

 

Ayrıca, yapılacak olan müsabakaları 23 Eylül 2023 Cumartesi günü saat: 20.00'dan itibaren SPORTS TV'den canlı olarak izleyebileceklerdir. (Beşinci maç şampiyonumuz Özgenur AVCIL'ın maçı.)

 

 

#Özgenur Avcıl #Avrupa Şampiyonası #Manisa #Muay Thai #Muay Thai Süper Lig müsabakaları #Bilet #Henndek #Hendeksonhaber