Polis ve jandarmadan zehir operasyonu

TAKİP ET

Akyazı'da polis ve jandarma ekiplerince 14 günde gerçekleşen uyuşturucu operasyonlarında 64 şüpheli yakalandı

Akyazı İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Akyazı İlçe Jandarma Komutanlığı’nın 14-28 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirdiği uyuşturucu operasyonlarının bilançosu açıklandı.

Bu çerçevede, uyuşturcu madde kullanımının ve satışının engellenmesine yönelik gerçekleştirilen 30 narkotik operasyonunda 64 şüpheli yakalandı. 

Yakalanan 64 şüpheliden 29’u hakkında uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmaktan işlem yapılırken, gözaltına alınan 9 şüpheliden 3’ü adli kontrol şartıyla ev hapsine çarptırıldı, 6 şüpheli ise tutuklandı. 

Yapılan aramalarda ise 331 gram Sentetik Cannobinoid (Bonzai) uyuşturucu maddesi, 286.5 gram Esrar uyuşturucu maddesi, 78 gram Metamfetamin uyuşturucu maddesi, 2 adet yeşil reçeteye tabi-reçetesiz hap maddesi, 20 adet yetişmiş hint keneviri,  8 adet cam pipo içerisinde erimiş vaziyette metamfetamin uyuşturucu maddesi,  23 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 2 adet Hassas Terazi ele geçirilirken, suçtan elde edildiği değerlendirilen 31 bin TL paraya da el konuldu.

#Sakarya #akyazı #Jandarma #Polis #Operasyon #Zehir #Zehir Operasyonu #Polis ve jandarmadan zehir operasyonu #Hendek #Hendeksonhaber #Asayiş