PÜSKÜLLÜ : BEN TUTMAYACAĞIM SÖZÜ VERMEM !!

TAKİP ET

BBP Hendek Belediye Başkan Adayı İrfan Püsküllü ilçede seçim çalışmalarına devam ediyor son olarak Pazar günü akşamı Yeşilvadi Mahallesini  ziyaret ederek Vatandaşlarla bir araya geldi.

2024 Yerel seçimleri hızla yaklaşırken adayların tam saha pres seçim çalışmaları devam ediyor BBP Hendek Belediye Başkan Adayı İrfan Püsküllü ev,esnaf ve mahalle gezilerine son olarak Yeşilvadi mahallesi ile sürdürdü mahalle ziyareti öncesi mahalle halkının sıkıntı ve taleplerini önceden araştırıp Yeşilvadi Mahallesine giden Püsküllü mahalle girişinde coşkuyla karşılanan Püsküllü gördüğü ilgiden oldukça memnun kaldı.

Seçim çalışmaları kapsamında yeşilvadi mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen Püsküllü gerçekleşen ziyaret sonrası Püsküllü Mahalledeki tüm sorunları hem kendisi anlattı  hemde mahalle sakinlerini dinledi. 

Püsküllü ; Yalan Söyleyerek Başkanlığı Kazanabilirsiniz ama hem insanlığınızı hemde İnsanları kaybedersiniz. 

Biz kimseyi kandırmayacağız , Olmayacak Talepleri olurda demeyeceğiz ama Olması gerekenleride bir bir gerçekleştireceğiz. 

Yeşilvadi mahallemizin taleplerini inceledik sizleride dinledik Taleplerinizin hepsi olması gereken ve belediyemizin görev alanı içinde 

BEN TUTMAYACAĞIM SÖZÜ VERMEM !! 

Size söz veriyorum Seçimden sonra ilk işlerimizden birisi Burada belirlediğimiz ve sizlerin taleplerini Bir bir yerine getirmek olacaktır. Vatandaşlarla sohbet ederek sorularınıda cevaplayan Püsküllü Coşkuyla karşılandığı Mahalle halkı tarafından Alkışlarla uğurlandı.

#Hendek #İrfan Püsküllü #BBP Hendek Belediye Başkan Adayı #YEŞİLVADİ #2024 Yerel Seçimleri #Hendek Belediyesi #Püsküllü Ben Tutamayacağım Söz Vermem #Hendeksonhaber