Püsküllü: "Her hanesinde tebessümün hüküm sürdüğü bir Hendek hayalim var!"

TAKİP ET

Püsküllü, "Her hanesinde tebessümün hüküm sürdüğü bir Hendek hayalim var" dedi.

Püsküllü: "Her hanesinde tebessümün hüküm sürdüğü bir Hendek hayalim var!"

Büyük Birlik Partisi Hendek Belediye Başkan Adayı İrfan Püsküllü, "Her hanesinde tebessümün hüküm sürdüğü bir Hendek hayalim var" diyerek, açıklamalarda bulundu.

Büyük Birlik Partisi Hendek Belediye Başkan Adayı İrfan Püsküllü, seçim kampanyası sürecinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Güne Sabah namazı programları ile başlayan Püsküllü, esnaf ziyaretlerinin ardından mahalle ziyaretleri ve ev toplantılarına ara vermeden devam ediyor.

Hedef; çalmadık kapı, girilmemiş sokak, sıkılmadık el bırakmadan gönüllere dokuna dokuna zafere ulaşmak

Her gittiği yerde projeleri ve Hendek’in geleceğine dair planlarını anlatan Püsküllü, diğer taraftan da vatandaşların şikayetlerini ve taleplerini dinliyor, notlar alıyor. Alınan her not, seçim sonrası çalışmaların şimdiden hazırlığı mahiyetinde olduğunu, göreve gelindiği gibi zaruriyet esasına göre hizmet olarak sizlere dönecek diyen Püsküllü, kendilerini misafir eden güler yüz ve hoş sohbetleri eksik etmeden ağırlayan  bütün hemşehrilerimize teşekkür ederek, ziyaretlere hız kesmeden devam edeceklerini söyledi. Başkan Adayı Püsküllü, "Mutlu, huzurlu her hanede her daim tebessümün hüküm sürdüğü bir Hendek hayalimiz var. Sadece bu hayal için dahi çalışmaya, mücadele etmeye değmez mi?" dedi.

#Hendek #İrfan Püsküllü #Hendek Belediye Başkan Adayı #Büyük Birlik Partisi #Seçim Çalışması #Seçim Kampanyası #Hendeksonhaber