Rasimpaşa Mahallesinde Vatandaşlar Başkan Babaoğluna Seslendi Kaldırım İstiyoruz

TAKİP ET

Bir süredir gerek sosyal medya sayfalarından gerek ise haber sitelerine gönderdikleri resimler ile mahallelerine kaldırımtaleplerini dile getiren mahalle sakinleri sonn olarak Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğluna Seslenerek yayaların rahatlıkla kullanabileceği kaldırım istiyoruz açıklaması yaptılar..

Hendek Rasimpaşa Mahallesi Ankara Caddesi'ndeki D-100 Karayolu yan yol ile ilgili sıkıntılar, şikayetler, sorunlar, bir türlü bitmiyor çeşitli mecralarda sıkıntılarını dile getiren mahalle sakinleri  Ankara Caddesi'ndeki D-100 Karayolu yan yol  vatandaşlar için tehlike oluşturuyor. Gerek fındık fabrikalarına fındık getiren kamyonlar, gerekse halk otobüslerinin cirit attığı mahalle yolunda olası bir trafik kazasında bir vatandaşın kazaya kurban gitmesi içten bile değil.diyerek  Hendek Beledie Başkanı Turgut Babaoğluna Seslenerek yayaların rahatlıkla kullanabileceği kaldırım istediklerini belirttiler.

Mahalle sakinleri, bu yolu kullandıkları zaman tehlikelerle karşılaştıklarını ifade ederek pek de güvende olmadıklarını, bu yolun güvenliğini sağlayacak çalışmaların ivedilikle yapılması gerektiğini belirtti. Rasimpaşa Mahallesi sakinleri, alana kaldırım yapılmasını istedi.

Mahalle sakinleri sorunun çözülmesi ve yaya yolunun yapılması gerektiğini belirterek, "Bu yol çok aktif kullanılıyor. 2 düğün salonu,2 fındık fabrikası, Hendek Adapazarı Halk otobüslerinin ve 3 mahallenin ortak kullandığı bir yol ama insanların bir kaldırımı bile yok. İllaki yaya yolunun yapılması için birinin hayatını mı kaybetmesi gerekiyor. Belediye Başkanımız Turgut Babaoğlu'na buradan sesleniyoruz ve bu konuya çözüm bulmasını istiyoruz" dedi.

 

#Hendek #Rasim Paşa #Rasim Paşa Mahallesi #Vatandaş #Şikayet #Talep #Kaldırım #Sessleniş #Turgut Babaoğlu #Hendek Belediyesi #Hendeksonhaber