Recep Yarıcı Cumhuriyetin 100.Yılını Kutladı

TAKİP ET

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi İş İnsanı Recep Yarıcı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi İş İnsanı Recep Yarıcı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi“Cumhuriyetimizin 100 yıllık tarihi, milletimizin en zor şartlarda nasıl yeniden ayağa kalkabileceğini gösteren, geleceğimiz için bize umut veren, attığımız her adımdan geçmişten ders almamız gereken bir süreçtir. Tüm gayretlerin sonucunda kahramanlarımız tarafından bize, geçmişimize gururla, geleceğimize güvenle bakmamızı sağlayacak bir ülke ve Cumhuriyet armağan edilmiştir. 

Milletimiz ve onun bağrından çıkan kahraman askerleri, dün nasıl ki Anadolu’da ülkesine, milletine ve vatan topraklarına karşı yönelen tehditleri bertaraf ettiyse bugün de aynı şekilde her tür tehlikeyi ve tehdidi yok edebilecek güç ve kararlılıktadır. Cumhuriyetin ilanı, milletimizin şanlı tarihindeki en önemli dönüm noktalarından biridir: Cumhuriyet, milletimizin bağımsızlık ve hürriyetinden asla taviz vermeyeceğinin ifadesidir. Ne mutlu ki, 100 yıl önce muasır medeniyetler seviyesine ulaşma hedefinde büyük mesafeler aldık. Bu vesile ile başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu toprakları bizlere vatan yapan, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için can veren tüm aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize en derin şükranlarımı sunuyorum” ifadelerinde bulundu.

 

#Recep Yarıcı #29 Ekim #Cumhuriyet Bayramı #Kutlama #Mesaj #Hendek #Hendeksonhaber #ı Cumhuriyetin 100.Yılını Kutladı