Sakarya Ak Parti 28 Dönem Milletvekili Adayı Ali İnci Sahaya İndi

TAKİP ET

28 dönem Milletvekillerinin isimlerinin açıklanmasının ardından adayların saha çalışmaları başladı bu kapsamda Sakarya Ak Parti 28 dönem Milletvekili Adayı Ali İnci Akyazı'nın ardından Hendek'te sahaya inerek vatandaşlarla bir araya geldi İnci ilçede işyeri açılışı,esnaf ziyareti ve taziye ziyaretlerinin ardından ilçe merkezinde destek ziyareti gerçekleştirdi.

Seçimlere bir ay kala isimleri açıklanan adayların ilçe ziyaretleri yaparak destek ziyaretleri sürüyor.geçmişinde Hendek Belediye Başkanlığı 25 Dönem Milletvekiliği Yerel Yönetimler Başkan yardımcılığı bulunan ve son olarak 28 dönem Sakarya Ak Parti 3 Sıra Milletvekili adayı Ali inci sahaya bir indi pir indi dün Akyazıdan başladığı seçim çalışmalarına bugun ilçede devam etti.

İŞYERİ AÇILIŞI

28 Dönem Sakarya Milletvekili adayı İnci ilçede bulunan bir zuccaciye firmasının açılışını açılışta kısa bir konuşma gerçekleştiren inci işyerinin ilçeye hayırlı olmasını temenni ederek seçimlerde desteklerinizi bekliyorum dedi.

ESNAF ZİYARETİ


İlçede açılışını gerçekleştirdiği züccaciye firmasında bir süre vatandaşların sorunlarını dinleyen 28 dönem Sakarya Ak Parti Milletvekili adayı Ali İnci ardından esnaf ziyareleri gerçekleştirdi.ilçe esnafının ilgi gösterdiği İnci gösterilen ilgiden oldukça memnun kaldı 14 mayıs tarihinde gerçekleşecek seçimlere 1 ay kaldığını belirten inci desteklerinizi esirgemeyin dedi.

FİRMA ZİYARETİ


İlçe merkezinde esnaf ziyaretinde gördüğü ilgiden oldukça memnun kalan inci esnaf ziyaretlerinin ardından ilçede bulunan Yarıcı Tel Ve Durak Fındık firmalarını ziyaret ederek Yarıcı Tel Firma sahibi Ahmet Yarıcı,Durak Fındık Firma sahibi Mehmet Durak ile bir araya geldi.

TAZİYE ZİYARETLERİ 


28 dönem Sakarya Ak Parti Milletvekili adayı İnci ilçe ziyaretlerine Büyük Cami ve Yeni cami ile sürdürdü  ilçede  vefat eden vatandaşlarımızın cenaze sahiplerine taziyelerini belirterek taziyelerini ileten inci  bir süre cami bahçelerinde bulunan vatandaşlar ile sohbet etmesinin ardından Cuma namazını kılmak için Kargalıhanbaba mahallesine hareket etti.

ÇAMLICA MAHALLESİ ZİYARETİ


Seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerini sürdüren İnci Cuma Namazını Kargalıhanbaba Mahallesinde eda etmesinin ardından bir süre cami cemaati ile sohbet etmesinin ardından Çamlıca mahallesine harekat etti Çamlıca mahallesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Ali İnci  gerçekleştirdiği ziyarelerin ardından Hacıkışla Mahallesinde düzenlenecek iftar programına katılmak üzere çamlıca mahallesinden ayrıldı.

Sakarya Ak Parti Ali İnci Sakarya Ak Parti 28 Dönem Milletvekili Adayı Ali İnci Sahaya İndi Hendek Hendek Sonhaber hendekhaberleri