Sakarya Ak Parti milletvekili adayları belli oldu! Ali İnci Listede 3 Sırada Yer Aldı

TAKİP ET

Bir süre önce Sakarya MHP Teşkilatında Belirlenen Melletvekili isimleri sonrası bu kez Sakarya Ak Parti Milletvekili Aday isimleri açıklandı listede 25 dönem Sakarya Ak Parti Milletvekili  Ali İnci 3'ncü sırada yer aldı 

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve genel  seçimlerine sayılı günler kala partilerin milletvekili aday listeleri de belli olmaya başladı.Meclise 8 ismin gideceği Sakarya'da AK Parti'nin 28. dönem milletvekili aday listesi ve sıralaması belli oldu. 

Açıklanan listeye göre, Lütfü Bayraktar birinci sıradan aday gösterildi. Listede eski vekillerden sadece Çiğdem Erdoğan Atabek yer alıyor. Ali İnci, Ertuğrul Kocacık ve Murat Kaya'nın yanı sıra Erol Aydın, Enes Erkan ve Rahmi Can Şeşen de bulunuyor.

AK Parti Sakarya 28. dönem milletvekili adayları ve sıralamaları şu şekilde:

1- Lütfi Bayraktar

2- Çiğdem Erdoğan Atabek

3- Ali İnci

4- Ertuğrul Kocacık

5- Murat Kaya

6- Akif Adnan Dizer

7- Kürşat Kılıç

8- Rahmi Can Şeşen

 

Siyasi partilerin teslim ettiği aday listeleri, Yüksek Seçim Kurulunca incelenmeye başlanacak. Siyasi partilerin verdikleri aday listelerinin incelenmesi sonucu tespit edilen eksikliklerin tamamlanması için siyasi parti genel merkezlerindeki yetkili organlarına 14 Nisan'a kadar süre tanınacak. Geçici aday listeleri 15 Nisan'da, kesin listeler ise 19 Nisan'da ilan edilecek.

 

Sakarya Ak Parti Milletvekili milletvekili adayları belli oldu Ali İnci Ali İnci Listede 3 Sırada Yer Aldı 3 Sırada Yer Aldı Hendek Hendeksonhaber