Sakarya'da 3 ayrı uyuşturucu operasyonu: 11 gözaltı

TAKİP ET

Sakarya'da Narkotik ekiplerince gerçekleştirilen 3 ayrı operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken 11 şüpheli gözaltına alındı.

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu madde ticareti ve kullanımının engellenmesine yönelik çalışmalar sürüyor. Uyuşturucuyla mücadele kapsamında teknik ve fiziki takibini sürdüren Narkotik ekipleri elde ettikleri bilgilerle operasyon düğmesine bastı. 

Eşzamanlı ve geniş güvenlik önlemleriyle birlikte yapılan 3 ayrı operasyonda uyuşturucu madde kullanımı, ticareti iddiasıyla 11 şüpheli gözaltına alındı.

Şüphelilerin ikametlerinde, araçlarında ve üzerlerinde yapılan aramalarda, 14 bin 985 adet sentetik ecza hapı, 986 adet extacy hap, 441 gram sentetik cannabinoid maddesi, 207 gram metamfetamin maddesi, 100 gram skunk maddesi, 10 gram esrar maddesi, 2 adet hassas terazi, 4 adet ruhsatsız tabanca ve 4 adet ruhsatsız tüfek ele geçiridi.

Narkotik ekiplerince yakalandıktan sonra emniyette sorguları tamamlanan 11 şüpheli, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi. Adliyede mahkemeye çıkan şüphelilerden 9'u tutuklanarak cezevine gönderildi.

 

Sakarya Narkotik Operasyon Uyuşturucu Sakarya’da 3 ayrı uyuşturucu operasyonu: 11 gözaltı Hendek Hendeksonhaber