Sakarya Emniyet'ten Film sahnelerini aratmayan kovalamaca

TAKİP ET

Adapazarı Atatürk Bulvarı üzerinde uyuşturucu sattığı tespit edilen bir torbacı, polisin kovalamacası sonrası yakalandı. O anlar saniye saniye görüntülendi.

Sakarya Emniyet’ten Film sahnelerini aratmayan kovalamaca 

Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince şehirde gerçekleştirilen 2 ayrı uyuşturucu operasyonunda en tehlikeli uyuşturucu maddeleri olan 10 kilo 732 gram bonzai maddesi ve 477  gram mefamfetamin maddesi ele geçirildi. Operasyonlarda gözaltına alınan 8 şüpheli şahıstan 5'i tutuklandı.

Polis ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyon adreslerinden biri Adapazarı Atatürk Bulvarı idi... Polisi gören 'torbacı' olarak nitelendirilen bir uyuşturucu satıcısı şehir merkezinde trafik içinde kaçmaya başladı. Polis ile torbacı arasında araçlar içinde yaşanan kovalamaca polisin torbacının üzerine atlamasıyla son buldu. Torbacı, şehrin göbeğinde herkesin şaşkın bakışları altında enselendi.Film sahnelerini aratmayan kovalamaca ve şüphelinin yakalanma anı ise kameraya saniye saniye yansıdı.

#Sakarya #Sakarya Emniyet Müdürlüğü #Polis #Kovolamaca #Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü # İl Emniyet Müdürlüğü #Sakarya Emniyet #Operasyon # Film sahnelerini aratmayan kovalamaca #Torbacı #Enselendi #Hendek #Hendeksonhaber