Sakarya İYİ Parti Milletvekili Adayı Ümit Dikbayır Seçim Çalışmalarına Hendek'ten Başladı

TAKİP ET

Bir süre önce açıklanan İYİ  parti 28 dönem milletvekili listesinde 1 sırada yer alan Ümit Dikbayır seçim çalışmalarına Hendek Pazar yerinden başladı.

Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve 28 dönem Milletvekilliği seçimleri öncesi adayların ilçede tam saha pres çalışmaları başladı.Aslen Hendekli olan İYİ Parti 28 dönem 1 sıra milletvekili adayı Ümit Dikbayır seçim çalışmalarına Hendek’ten başladı.

HENDEK PAZAR YERİ ZİYARETİ

İYİ Parti Genel Başkan yardımcımız Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır seçim çalışmaları kapsamında Hendek Ticaret Merkezi Kapalı pazar yerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.28 dönem İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır’ın Hendek ziyaretinde Sakarya İYİ Parti il Başkanı Fatih Akgün il yöneticileri Hendek İyi Parti İlçe Başkanı Fatih Bayındır ve ilçe yönetimi eşlik etti.

Hendek Ticaret Merkezi içerisinde kurulan Pazar yerini ziyaret ederek pazarcı esnafı ve vatandaşların sorunlarını dinleyen.İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır’ın Pazar yeri ziyaretinde Vatandaşlar ve Pazarcı esnafı ilgi gösterdi bir süre Hendek Ticaret Merkezi kapalı pazar yerine gezen Dikbayır ve beraberindekiler ardından Hendek Salı pazarından ayrıldı.

HENDEK İLÇE MERKEZİ ESNAF ZİYARETİ

Pazar yeri ziyareti sonrası Hendek ilçe merkezinde çalışmalarını sürdüren Dikbayır İlçe Merkezinde bulunan esnafları ziyaret etti.bir dönem ilçede yıllarca esnaflık yapan Ümit Dikbayır esnaf ziyaretlerinde büyük ilgi gördü esnaf ve vatandaşların sorunların dinleyen Dikbayır ardından Partisinin Seçim koordinasyon merkezi açılışı ve iftar programına katıldı.

Hendek İYİ Parti Seçim Koordinasyon merkezi açılışı ve İftar programına katılan Dikbayır ardından geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak tedavi gören Hendek İYİ Parti İlçe kurucularından İsmail Kayıhan'ı evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerimizi iletti

HENDEK PUNA ORTAKÖY ZİYARETİ

Hendek Ziyaretlerini Puna Ortaköy Mahallesi ile sürdüren Sakarya İyi Parti Milletvekili Ümit Dikbayır Sakarya İYİ Parti İl Başkanı  Fatih Akgün Hendek İlçe Başkanı Fatih Bayındır ile birlikte ile iftar sonrası Puna Ortaköy mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla  buluştu mahale vatandaşlarının ve mahallenin sorunlarını dinleyen Vekil Dikbayır ardından mahalleden ayrıldı.

 

 

 

Sakarya İYİ Parti Milletvekili Adayı Ümit Dikbayır Ümit Dikbayır Seçim Startını Hendek e Verdi Hendek Hendeksonhaber Seçim Çalışmalarına Hendek en Başladı