Sakarya'nın İlk Resmi Başvurusu Hendek'ten

TAKİP ET

Gazeteci Gürkan Özer Hendek Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusu yaptı.

Sakarya’nın İlk Resmi Başvurusu Hendek’ten

Hendekli Basın Mensubu Gürkan Özer, 2024 Yerel Seçimlerinde Hendek Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.Yeniden Refah Partisi çatısı altında Hendek Belediye Başkan Aday Adaylığı dosyasını beraberinde Yeniden Refah Partisi Hendek İlçe Başkanı Sedat Yalçın ile birlikte Yeniden Refah Partisi Sakarya İl Başkanı Hidayet Kaya’ya teslim eden Özer, hayırlı olması temennisinde bulundu.

Hizmet aynı kulvar farklı

Aday Adaylığı konusunda kısa bir açıklama yapan Özer, bilindiği üzere uzun yıllardır İlçemizde Gazetecilik ve beraberinde Reklam, Medya ve Gayrimenkul sektörlerinde hizmet vermeye çalışmış fakat bundan sonraki süreçte İlçemize daha fazla katkı sağlayabilmek adına böyle bir yola girmiş bulunmaktayım. Amacım yine İlçemize hizmet edebilmek sadece hizmet edeceğim kulvar değişmiş oldu. Bu anlamda bir ilki de gerçekleştirerek Sakarya ve Hendek’in ilk resmi Aday Adaylığı başvurumuzu İl Başkanlığımıza teslim ettik ve İlçe Teşkilatımız ile birlikte saha çalışmalarımıza başladık. Çıkmış olduğumuz bu yol hem şahsım hem de İlçemiz adına hayırlısı olsun ifadelerine yer verdi.

Gürkan Özer kimdir?

1985 Hendek doğumluyum. İlk, Orta ve Lise Eğitimini İstanbul’da tamamladım ve halen Açıköğretim ile devam etmekteyim. Evli ve 2 Kız Babasıyım. 2004 yılından itibaren Reklam, Medya, Emlak/Gayrimenkul olmak üzere 3 farklı sektörde Ticaret ile uğraşmaktayım.

#Gürkan Özer #Hendek #Belediye Başkan Aday Adayı #Başvuru #Yeniden Refah Partisi #Sakarya #İlk Resmi Başvuru #Hendeksonhaber #Sakarya’nın İlk Resmi Başvurusu #İlk Resmi Başvurusu Hendek’ten #Yerel Seçim #Yerel Seçimler