Şampiyonluk düğümünde Hendek haftası

TAKİP ET

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11. Grup 25'nci haftasında Hendek Atatürk Stadyumunda Hendekspor Lig lideri Çorluspor 1947 takımını  konuk edecek şampiyonluğu yakından ilgilendiren mücadele 15.00 da başlayacak.

Geçen hafta Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11. Grup 24’nci haftasında deplasmanda karşılaştığı şampiyonluk mücadelesi veren Küçükçekmece Sinopspor karşısında sahadan 2-0 mağlup ayrılan Çorluspor1947 ikili averajla liderliğini sürdürüyor.

11. Grup 25’nci haftasında Lig lideri Çorluspor 1947  Hendekspor karşı karşıya gelirken diğer bir Sakarya Temsilcisi Dereköyspor ikili averajla 2 sırada bulunan Küçükçekmece Sinopspor’u Erenler Atatürk stadyumu’nda  15-00 da konuk edecek.

Şampiyonluk mücadelesi veren aynı puana sahip Çorluspor ve Küçükçekmece Sinopspor ligin bitmesine 2 hafta kala şampiyonluk virajına aynı puanla girdi iki ekibinde ligin 25'nci haftasında Sakarya temsilcileri Hendekspor ve Hendek Dereköy karşısında sahadan mutlak galibiyetle ayrılmak istiyor. olası beraberlik ve mağlubiyet alan her iki takımdan birisi şampiyonluk yarışını sakarya da bırakmış olacağı karşılaşmalara Çorluspor 1947  ve Küçükçekmece Sinopspor Taraftarlarının Tribünde yerlerini alacağı öğrenilirken şampiyonluğu yakından ilgilendiren 2 mücadelede takımlarına destek vereceği belirtildi.

11. Grup 23’nci haftasında Şampiyonluk mücadelesi veren Küçükçekmece Sinopspora çelme takan ve saha’dan 3-3 beraberlik ile ayrılan Hendekspor Lideri bekliyor.Paza günü karşılaşacağı Çorluspor 1947 antrenmanlarını çift idmanla sürdüren Hendekspor antrenman sahasını Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ziyaret etti.zorlu karşılaşma öncesi takıma başarı dileklerini yenileyen Başkan Babaoğlu bir süre Hendekspor antremanını izlemesinin ardından antrenman sahasından ayrıldı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 11. Grup 25’nci haftasında Şampiyonluğu yakından ilgilendiren mücadelede Hendekspor Çorluspor 1947 karşılaşmasında İstanbul Bölgesi Hakemlerinden Samet Tükenmez Karşılaşmada görev alırken yardımcılıklarında ise Erdem Birşey,Fatih Eritli görev alacak Diğer bir Sakarya temsilcimiz Dereköyspor Küçükçekmece Sinopspor mücadelesinde ise Zonguldak Bölgesi Hakemlerinden Deha Emre Kabapçı önemli mücadeleyi yönetecek.

Diğer yandan Pazar 15-00 da başlayacak Hendekspor Çorluspor 1947 karşılaşması Haberhendek.com Facebook sayfasından canlı yayınlanacak.

Hendek Bölgesel Amatör Lig Bal Şampiyonluk Düğümü Şampiyonluk düğümünde Hendek haftası Şampiyonluk düğümünde Hendek haftası Sakarya Hendekspor Çorluspor 1947 Dereköyspor Küçükçekmece Sinopspor Hendeksonhaber