SEAH FUTBOL TURNUVASI 2. SEZONU BAŞLIYOR

TAKİP ET

15 Mayıs 2023 tarihinde birincisi düzenlenen ve SEAH ailesine yakışır bir şekilde sonuçlanan SEAH FUTBOL TURNUVASI ikinci sezon ile tekrar başlıyor

16 takımın katılımıyla gerçekleşecek olan Futbol Turnuvamızda TFF Lisanslı Hakemlerin Sakarya İl Hakem Kurulu tarafından ataması ile yönetilecektir. Gözetmen kişilerin olması, turnuvaya katılan takımların güncel puan durumu ve takım istatistiklerinin olması, maç öncesi resim ve röportajların yapılması, şampiyon olan takıma kupa ve madalya, ikinci takıma madalya, üçüncü ve dördüncü takıma plaket, en centilmen takıma kupa, gol kralı, en iyi kaleci, en değerli oyuncu ve sezonun golü ödülleri ile ikinci sezonun daha da keyifli hale gelmesi düşünülmektedir.

16 takım A ve B gurubunda mücadele verecek olup, grubunu ilk 4 te bitiren takımlar çeyrek finale yükselecektir. Her takım en az 7 (yedi) karşılaşmaya çıkacaktır. 2 Ekim 2023 – 5 Aralık 2023 tarihleri arasında yapılacak olan turnuvamıza katılım ve detaylı bilgi için hastanemiz İdari ve Mali İşler Müdürü Özel Kalemi Cemre Hayrettin ÖZEL ile iletişime geçebilirsiniz.

#SEAH #Futbol #Turnuva #2 Sezonu #2 Sezonu Başlıyor #SEAH FUTBOL TURNUVASI 2. SEZONU BAŞLIYOR #Hendeksonhaber