Seçim zaferinde Hendek Caddelere sığmadı

TAKİP ET

Dün gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı 2 tur seçimleri sonrası sandıklar 17-00 itibari ile açıldı sonuçların yavaş yavaş açıklanmaya başladığı ilçede Hendek Ak Parti ilçe teşkilatı önünde kalabalık her saniye arttı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elde ettiği zafer sonrasında ilçede sokağa dökülen vatandaşlar gece boyu ilçeyi adeta bayram yerine çevirdi.

Hendek dün gece tarihi günlerinden birine daha ev sahipliği yaptı.Cumhurbaşkanlığı 2 tur seçimleri için sandık başına giden vatandaşlar oy verme işleminin ardından sandıkların açılmasını beklediler.saat.17.00 itibariyle sandıklar açılmaya başladığında Hendek Ak Parti ilçe teşkilatı önünü adeta bayram yerine dönmeye başladı

Hendek’te  7’den 70’e herkesin bir arada olduğu kutlamalarda caddede vatandaşlar ellerinde bayraklar araçlarıyla konvoy oluşturdu.Hendek Muammer Sencer Caddesinde gece boyu devam eden kutlamalarda alana sığmayan vatandaşlar, caddelerde sevinç gösterisinde bulundu.

Hendek Ak Parti İlçe Teşkilat binası önünde gece boyu süren kutlamalarda AK Parti Sakarya 28 dönem Milletvekili Ali İnci Hendek Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal , AK Parti Hendek Gençlik Kolları Başkanı Ömer İbarhimbaş, Hendek Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Seher Namlı Dündar vatandaşlar ile bir araya geldi. Havai fişek ve meşalelerin yakıldığı sokak ve caddelerde şarkılar eşliğinde halaylar çekildi. Binlerce insanın sokağa döküldüğü ve araçların trafiği kilitlediği kutlamalara geç saatlere kadar sürdü.

 

#Hendek #Seçim #Cumhurbaşkanlığı Seçimi #Zafer # Hendek Caddelere sığmadı #Cadde #Hendek Ak Parti #Sakarya #Hendeksonhaber