Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan şehit edilişinin 23.yılında anılacak. İşte program!

TAKİP ET

Diyarbakır Emniyet Müdürü iken 2001 yılında uğradığı hain saldırı sonucu 5 polis memuruyla birlikte şehit edilen Ali Gaffar Okkan, vefatının 23 Yıldönümünde Hendek'te bir dizi programla anılacak.

Hendek Kaymakamlığı öncülüğünde; Hendek Belediyesi ve Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen programlar kapsamında Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan anısına Hendek Yeni Spor Salonunda 21 Ocak pazar günü 09.00-19.00 arasında iller arası Karate Turnuvası düzenlenecek.

Karate turnuvasının ardından Şehidimiz 24 Ocak çarşamba günü saat 10.30’da Hendek’te bulunan kabri başında dualarla anılacak. Ayrıca Diyarbakır’dan gelecek sporcular ve heyet Okkan’ın mezarına Diyarbakır’dan getirecekleri topraklardan serpip karanfil bırakacak. Anma töreninin ardından saat 12.00’da ise Tepecik A.Gaffar Okkan camiinde Ali Gaffar Okkan ve tüm Aziz Şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okutulacak ve akabinde öğle namazı sonrası Cami aş evinde yemek ikramı olacak.

Başkan Babaoğlu Şehit Emniyet Müdürü A.Gaffar Okkan’ın kabri başındaki anma töreni ve mevlidi şerife tüm vatandaşları davet ederek anma mesajı yayınladı. Başkan Babaoğlu mesajında; “Hendekli Şehidimiz Ali Gaffar Okkan, başarılı ve adaletli meslek yaşamıyla örnek olan ülkemizin yetiştirdiği önemli bir değerdi. Şehidimiz Büyük bir Devlet adamıydı. Hizmetleriyle necip Türk Milletinin gönlünü fethetmiştir. Devletimizi en iyi şekilde temsil edip, aziz milletimize en güzel hizmetleri veren Gaffar Ağabey, alçakların, kalleşlerin ve eli kanlı terör örgütlerinin hain pususuyla aramızdan ayrıldı.  Asla ve asla Ali Gaffar Okkan’ımızı ve bu millet için canını feda eden Aziz Şehitlerimizi unutmayacağız. Hatıralarını ve emanetlerini canımızdan aziz bilip sahip çıkmaya devam edeceğiz. Türk Milletinin kalbinde, yüreğinde yaşayan Şehitlerimiz için, bu millet için şanlı Bayrağımız ilelebet gururla dalgalanmaya devam edecek. 

Bu vesileyle Şehit Emniyet Müdürümüz Ali Gaffar Okkan’ı, kahraman silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyor, Gazilerimize sağlıklı ömürler diliyorum” diye konuştu.

#Sakarya #Hendek #Şehit #Şehit Emniyet Müdürü #A Gaffar Okkan #Ali Gaffar Okkan #Kabir #Kabri Başında #şehit edilişinin 23.yılında anılacak. #Anma #Hendek Belediyesi #Hendeksonhaber