SİNAN AKSOY: KÖYÜME HİZMET ETMEK İSTİYORUM

TAKİP ET

Hendek'in sevilen ve tanınan simalarından, ilçemiz esnaflarından Sinan Aksoy, doğup büyüdüğü köyüne muhtar adayı olacağını açıkladı.

İlçemiz Hendek'in sevilen simalarından, ilçemiz esnaflarından Sinan Aksoy, 2024 Yılı Mahalli İdareler ve Yerel Seçimlerde doğup büyüdüğü yer olan Hendek Hicriye Mahallesi Muhtar Adaylığı için kolları sıvadı.

İlçede çok sevilen ve sosyal bir kişiliğe sahip olan Aksoy, geçtiğimiz yerel seçimlerde de aday olmuş, seçimi az bir fark oy oranı ile kaybetmişti.

Aksoy: Yarım kalan işi tamamlayacağım

Adaylık süreci ile ilgili açıklamalarda bulunan Hicriye Mahallesi Muhtar Adayı Sinan Aksoy, konu ile ilgili olarak şunları söyledi. Aksoy, "Mahalle sakinlerimiz ve çevremden eş dost mahalle muhtarlığına aday olmam konusunda sürekli tavsiyelerde bulundular. Herkes adaylık konusu ile ilgili ciddi destek veriyor. Benim de en büyük hayalim doğup, büyüdüğüm ve yaşadığım yer olan köyüme hizmet etmek. Geçen dönem zaten bu sebeple aday olmuştum. Muhtar olmak bize nasip olmadı. Bana oy verenden de vermeyenden de Allah razı olsun. Yine aynı aşk ve şevkle yola çıkıyoruz. Her şey nasip kısmet. Biz hazırız, Allah izin verirse, hemşehrilerim de layık görürse elimizden geleni yapacağız. Takdir kıymetli hemşehrilerimin" dedi.

üHendek Hicriye Mahallesi Muhtar Adayı Sinan Aksoy'un, ileriki haftalarda köyüne yapmak istediği projelerle ilgili olarak Hendek basınına bir açıklama yapacağı öğrenildi.

 

#Sinan Aksoy #Hendek #Aday #Muhtar #Muhtar Adayı #Hicriye Mahallesi #Hicriye Mahallesi Muhtar Adayı #Hendeksonhaber