SOFU DEDİKODULARA SON NOKTAYI KOYDU

TAKİP ET

İlçede Hendek Cumhur İttifaki Belediye Başkan adayı olarak geçtiğimiz günlerde Turgut Babaoğlu'nun isminin açıklanması sonrası bazı sosyal medya sayfalarında Sofu'nun farklı bir partiden Hendek Belediye Başkan adayı olcak veya olacak mı söylentilerine Sofu akşam saatlerinde haber sitelerine gönderdiği video ile dedikodulara son noktayı koydu.

 

SOFU DEDİKODULARA SON NOKTAYI KOYDU

İlçede Hendek Cumhur İttifaki Belediye Başkan adayı olarak geçtiğimiz günlerde Turgut Babaoğlu’nun isminin açıklanması sonrası bazı sosyal medya sayfalarında Sofu’nun farklı bir partiden Hendek Belediye Başkan adayı olcak veya olacak mı söylentilerine Sofu akşam saatlerinde haber sitelerine gönderdiği video ile dedikodulara son noktayı koydu.

İŞTE SOFUNUN HABER SİTELERİNE GÖNDERDİĞİ O AÇIKLAMA

  Kıymetli Hendek’li Hemşehrilerim

Öncelikle 2024 yılı seçimleri belediye başkanı aday adaylığı sürecimizde ki teveccüh ve güçlü desteğinizden ötürü sizlere canı gönülden teşekkür ederim.İttifak ortağımızın yetkilileri tarafından açıklama yapılmasından sonra yerel seçimlere MHP ile gireceğimizi öğrenmiş olduk.

 

İlçemizde Ak partinin aday çıkarmamasını kabullenemeyen gönüldaşlarımız ve partililerimiz başka partiden aday çıkmam konusunda yoğun bir baskı oluşturmakta ve basınımızda bu yönde haberler yapmaktadır.Bu nedenlerden ötürü düşüncelerimi kamuoyunun bilgisine sunarım.

İyi niyetle yapılmış tüm bu teklif teveccüh ve tavsiyeler için herkese çok teşekkür ederim.

Hendek’imiz için hayırlısı olsun diyor, siz değerli hemşehrilerimizi saygı sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.

 

Çok değerli hemşerilerim her birinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum.

 2024 yılı seçimleri belediye başkan aday adaylığı sürecimizdeki teveccüh ve güçlü desteğiniz için canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu süreçte tüm çalışmalarımızı ve hazırlıklarımızı ak partinin adayı olmak üzere yapmıştık. son milletvekili seçimlerindeki 33.000 civarı oy ve %56 oy oranımıza göre yine 2019 seçimlerinde ilçemizde cumhur ittifakının AK PARTİ ile seçime girmiş olması ve yine güncel anket sonuçlarına göre ak partinin aday çıkarmasını bekliyorduk

 

Lakin cumhur ittifakı ortağımız milliyetçi hareket partisinin açıklamasıyla ilçemizde yerel seçimlere MHP ile girileceğini öğrenmiş olduk. Bu karar, bizleri şahsım ve ilçemiz adına derinden üzmüş olsa da reisimizin kararına saygı duymak bizim dava bilincimizin ve teşkilat disiplinimizin bir gereğidir.Biz Sayın cumhurbaşkanımızın makam ve mevki arkadaşı değil dava ve yol arkadaşı olduğumuzu her ortamda söylemiştik.Bugün de bize yakışan gereğini yapmaktır. 

 

İlçemizde Ak Partimizin aday çıkarmamasını kabullenemeyen gönüldaşlarımız ve partilerimiz ,başka partiden aday olmamız konusunda yoğun bir baskı oluşturmaktalar ve basınımızda bu yönde haberler yapılmıştır. İyi niyetle yapılmış tüm bu teklif teveccüh ve tavsiyeler için herkese çok teşekkür ediyorum.Keşke ilçemizde Ak Partimiz aday çıkarsaydı, keşke aday biz olsaydık. ama bizim için en önemli makam tam bağımsız ve güçlü Türkiyemizin mimari Recep Tayyip Erdoğan ile aynı çatı altında olmaktır.Her zaman reisimizin emrinde ve çizgisinde olacağız.

Siyaset uzun soluklu bir yoldur. inşallah bundan sonraki süreçte partimize ve siz değerli hemşerilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz.Sayın cumhurbaşkanımıza sağlıklı uzun ömürler diliyorum Hendek’imiz  için hayırlısı olsun diyor, siz değerli hemşerilerimizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum.Allaha emanet olun

 

#Sofu #Ali Kemal Sofu #Dedikodu #Açıklama #Son Nokta #Son Noktayı Koydu #Sofu Dedikodulara Son Noktayı Koydu #Hendek #Ak Parti #Hendeksonhaber