Tek derdin: Kavga, kaos! Düş artık yakamızdan

TAKİP ET

Hendeksonhaber kurulduğu günden itibaren hiçbir polemiğe girmemeye özen göstermiş yaptığı haberler ile okuyucusunun bugüne kadar beğenisini kazanarak ilçede yükselen trendi sürdürmesinden rahatsız olanlar bu akşam şehven yaptığımız bir hatanınn ekran fotoğrafını alarak sözüm ona bizleri kamuoyunda küçük düşürmeye çalışmıştır

 

Tek derdin: Kavga, kaos! Düş artık yakamızdan

Hendeksonhaber kurulduğu günden itibaren hiçbir polemiğe girmemeye özen göstermiş yaptığı haberler ile okuyucusunun bugüne kadar beğenisini kazanarak ilçede yükselen trendi sürdürmesinden rahatsız olanlar bu akşam sehven yaptığımız bir hatanınn ekran fotoğrafını alarak sözüm ona bizleri kamuoyunda küçük düşürmeye çalışmıştır görevi yaptığı haberler ile takipçilerini bilgilendirmek olan kişi işi gücü bırakmış kendi sitesinden çok diğer haber sitelerini takibe başlamış ve yaptığımız haberde sehven yapılan hatayı sanki define bulmuşçasına takipçileri ile paylaşarak ilçede resmi olarak kamu görevi yapan bizleri küçük düşürmeye çalışmıştır.

Daha önce de kendisine tarafımıza yaptığı aynı tarz haberle sonrası kaostan beslendiği için cevap verilmemiştir hal böyleyken son yaptığı haber bardağı taşırmıştır

Bu akşam haber sitemizde Şehit Emniyet Müdürümüz Ali Gaffar Okkan’ın anma programının duyurusu hakkında bir haber yaptık. Haberin içerisinde Tarihte sehven bir hata yapmışız ve arkadaşlarımızın uyarısı üzerine hemen düzelttik.kaldı ki kendileri bundan bir süre önce yıllar önce yapılan haberi yeni gibi takipçileri ile paylaşmış ardından bir süre sonra Özür diliyorz diye paylaşım yapan kişi  kendi böylesine büyük bir hata yapınca sehven diyor biz yapınca ilçede kamu görevi yapan haber sitemizi kamuoyu önünde küçük düşürmeye çalışmıştır hal böyleyken kaldı ki  Bu habercilikte olabilecek şeyler. Önemli olan kimseye iftira atmadık, tehdit ve şantajda bulunmadık. gündem yaratan haberler ile ilecede her gün büyümeye ve ismimizden söz ettirmeyi başardık 

Evet Haberimizde Tarih hatası yaptık ve düzeltmeye gittik. Okuyucularımızdan bunun için özür dileriz.  Şimdi buraya kadar bu konu aslında gayet normal. Kendini Hendek’in sahibi sanan, her konuda millete yerli yersiz çatmayı, ayar vermeyi kendine görev edinip dilinin ayarı olmayan bir şahıs bizim işimize, şahsıma boyundan büyük laf etmiş! 

Laf etmiş diyorum! Boyunu ve haddini aşan bir dille hem de. Aslında biz kendisine alışığız. 

Neyse. Bak efendi! 

Sen RTÜK’müsün, Basın İlan Kurumumusun, denetmenmisin, müfettişmisin. 

Sen kimin ne işi nasıl yapacağınla ilgileneceğine önüne bak hatta işine baksana! Senle ilgilensem yazdığın her haberde 50 tane hata bulurum. Bu ne benim nede milletin umrunda. 

Ama derdinin ne olduğunu biliyorum. Çaresiz çırpınışlarını, kirlenmiş dilinle abuk subuk yazılarında görüyoruz. Her konuda uzmanmışın maşallah! Anlamadığın hiçbir şey yok. Ne gariptir ki her hakkı kendine görüyorsun. Can çıkar huy çıkmaz bunu da biliyoruz. 

Kaldı ki Ne iş yapacağımızı, nasıl yapacağımızı ne yaptığımızı senden öğrenecek değiliz. Amacın gündem olmak. Amacın kaostan, şiddetten ve nefretten beslenmek. Kavga istiyorsun. Ama senin tezgahına artık kimse düşmüyor.bende düşmeyeceğim  Başka tutar dalın yok. Olsa yerli yersiz konularda sözüm ona ekran görüntüleri alıp kendini mutlu edip giydirdim çabasında olmazsın. 

Belikide Ahkam kesip hodri meydan, Halep ordaysa arşın burada gibi racon kokan büyük ihtimalle de argo sözlerle bir şeyler söyleyip cevap vereceksin. Hatta sen kimsin ki cevap vereyim de diyebilirsin. Kötü söz, sahibine aittir diyerek şimdiden sana cevap veriyorum. 

Sen çiftliğinde oynamaya devam et. Biraz belki milletin yakasından düşersin.

o'zaman ne diyelim Ayılana Gazoz Bayılana Limon 

Hadi eyvallah!

 

#Hendek #Tek Derdin Kavga Kaos # Düş artık yakamızdan #Hendeksonhaber