Akçalışkan'a Cadde54 ve Hendekli gençlerden tam destek aldı

TAKİP ET

İYİ Parti Sakarya Milletvekili Adayı Arzu Akçalışkan, seçim çalışmaları kapsamında Cadde54 ve Hendek'te gençlerin yoğunluğu oluşturduğu cafelere bir dizi ziyarette bulundu.

Seçim çalışmalarını ilçe, köy ve mahallelerde sürdüren Akçalışkan ve beraberindeki partililer, vatandaşlar ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Akçalışkan, Cadde54'te gençlerle bir araya gelerek, gençlerin en çok merak ettiği  eğitim, sosyal yaşam ve gençlik projelerini anlattı. Akçalışkan, öncelikle gençlerin sorunlarını ve taleplerini dinledi. Özellikle ulaşım, eğitim kalitesi, istihdam ve kentteki sosyal yaşamla ilgili sıkıntılarını anlatan gençleri uzun uzun dinleyen Akçalışkan, tek tek notlar aldıktan sonra gençlik politikalarını anlattı. Akçalışkan: " Bilimin önünü açacağız. Üniversite öğrencilerimizin eğitimlerini sorunsuz tamamlayabilmeleri için alınması gereken acil tedbirler var. Bu tedbirleri hızlı bir şekilde alacağız. Öğrencinin gelecek kaygısı olmayacak. Okulumu bitirdiğim zaman ne iş yapacağım kaygısı olmayacak. Bitirdiği bölüm ona istihdam kapılarını aralayacak” diye konuştu.

Bir sonraki ziyaretini İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır'ın memleketi Hendek'e gerçekleştiren Akçalışkan, Hendekli gençlerden tam destek aldı.

Milletvekili adayı Arzu Akçalışkan, bir öğrencinin “Ben ilk fırsatta yurt dışına gitmek istiyorum. Gelecek kaygım olsun istemiyorum” demesi üzerine “Hendek'te  gençlerimiz refah seviyesinde yaşayamadıklarını anlattı. İşte tam da bu yüzden siyaset yapıyoruz. Atamayan kızım Melissa, yurt dışına gitmek zorunda kaldı.  Sana söz veriyoruz. Seni göndermeyeceğiz. Gitmek istemeyeceksin. Çünkü, bizim iktidarımızda senin gelecek kaygın olmayacak. Söz verdik. Türkiye’yi gençlerin geleceğe umutla baktığı, huzurun tesis edildiği mutlu bir ülke haline getireceğiz" diye konuştu.

 

Samimi ve içten tavırlarıyla dikkat çeken Akçalışkan, gençlerin gönlünü kazandı.

Tümünü yanıtla

 

#Sakarya #İYİ Parti #Arzu Çalışkan #Milletvekili Adayı #Seçim #Seçim Çalışması #Çalışma #Hendek #Cadde54 #Hendeksonhaber