Halit Bektaş Dedikodulara Cevap Verdi Seçimlerde Adayım 

TAKİP ET

Hendek Uzunçarşı Muhtarı Halit Bektaş son günlerde seçimlerde muhtar adayı olmayacak dedikoduları sonrası açıklama yaptı Muhtar Bektaş Benim muhtarlığa aday olmayacağım kunuşuluyor böyle bir şey yok 2024 seçimlerinde adayım dedi.

2019 seçimlerinde uzunçarşı mahalle muhtarı seçilen ve yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Uzunçarşı mahalle muhtarı Halit Bektaş son günlerde hakkında çıkan 2024 seçimlerinde aday olmayacak dedikodularına yaptığı açıklama ile cevap verdi.

Uzun çarşı mahalle muhtarı Halit Bektaş konu ile ilgili yaptığı açıklamada 2019 seçimlerinin üzerinden yaklaşık 4 buçuk sene geçti. Muhtar olduğumuz günden itibaren hastalıklar yangınlar sel felaketler ülkemiz çok zor bir süreçten geçti bunun yanı sıra elimizden gelen ne varsa hizmet etmeye gayret ettik.yaptığımız yapamadığımız, hizmetlerimiz oldu, yanlışlarımız doğrularımız oldu. Sonuçta hepimiz insanız.Sağda solda benim muhtarlığa devam etmeyeceğim gibi konusuluyor. Böyle bişe yok aday olmak isteyen her türk vatandaşı aday cıkabilir.. Ben 2024 seçimlerinde aday ve mevcut aday olduğumu sizlere buradan bildirmek istiyorum mahallemiz sakinleri uygun görürseler hizmet etmeye talibim dedi.

 

 

 

#Halit Bektaş #Muhtar #Açıklama #Cevap #Dedikodolara Cevap #Uzunçarşı #Hendek Uzunçarşı Muhtarı #Aday #Seçim #Muhtarlık Seçimi #Halit Bektaş Dedikodulara Cevap Verdi #Seçimlerde Adayım #Hendeksonhaber