iklimlendirme sistemiyle kenevir yetiştirenlere operasyon

TAKİP ET

Sakarya'da jandarma ekipleri, "İklimlendirme Sistemi" ile kapalı ortamda kenevir yetiştirenlere operasyon düzenledi. Operasyonlarda 4 kök kenevir, 326 gr kubar esrar, 132 gr skunk, 203 gr kenevir sapı ve çeşitli ekipmanlar ele geçirilirken, 1 şahıs hakkında işlem başlatıldı.

Sakarya İl Jandarma Komutanlığı, KOM Şube Müdürlüğü ve Arifiye İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, "İklimlendirme Sistemi" ile kapalı ortamda kenevir bitkisi yetiştirildiği tespit edilen adreslere operasyon düzenledi.

Operasyonlarda; 4 kök kesilmiş kenevir bitkisi, 326 gram kubar esrar, 132 gram skunk, 203 gram kenevir sapı, 2 adet iklimlendirme çadırı ve aparatı, 2 adet uyuşturucu öğütme aparatı ve makas, 2 adet iklimlendirme cihazı, 1 adet termometre ve röle, 1 adet LED aydınlatma, 2 adet vantilatör, 2 adet ısıtma ve ışık cihazı ve borusu, 1 adet kurutma filesi ele geçirildi.

Operasyonlarda 1 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Sakarya İl Jandarma Komutanlığı, suç ve suçlular ile mücadelesine daha da artan bir kararlılıkla devam edeceğini bildirdi.

 

#Sakarya #Jandarma #Sakarya İl Jandarma Komutanlığı #Operasyon #Kenevir #İklendirme Sistemiyle Kenevir Yetiştirenlere Operasyon #Arifiye #Arifiye İlçe Jandarma Komutanlığı # KOM Şube Müdürlüğü #Hendek #Hendeksonhaber