İYİ Parti Başkan Aday Adayı Gümrük'ten Hendek Esnafına Ziyaret

TAKİP ET

İYİ Parti Hendek Belediyesi Başkan aday adayı Resul Gümrük yaklaşan 2024 yerel seçimler öncesi vites yükseltti Gümrük seçim çalışmaları kapsamında ilçede bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

İYİ Parti Başkan Aday Adayı Gümrük’ten Hendek Esnafına Ziyaret

İlçede iyiden iyiye ısınan siyaset sonrası bazı partilerin Aday adayları belirlendi İYİ Partiden Hendek Belediyesi Başkan Aday Adayı olduğunu geçtiğimiz günlerde ilçe basını ile buluşmasında açıklayan Resul Gümrük  2024  tarihinde yapılacak olan seçimler öncesi seçim çalışmaları kapsamında ilçede saha gezi ve çalışmalarına aralık vermeden devam ediyor.

İYİ Parti Hendek Belediyesi Başkan Aday Adayı Adayı Gümrük ilçede gerçekleştirdiği ziyaretinde ilk olarak ana cadde ve sokaklarında bulunan esnafları ziyaret etti.Burada bulunan esnafların işleri hakkında bilgi aldı ve yaşadıkları sorunları dinledi. Esnaflar, özellikle son zamanlarda artan vergi yükü, yüksek kira ücretleri ve işlerinin azalması gibi sorunlardan şikâyetçi olduklarını belirttiler.Mahalledeki vatandaşların da sorunlarını dinleyen Gümrük  genellikle eğitim, sağlık ve istihdam işsizlik gibi konularının öne çıktığını fark ettiğini belirterek gerçekleşen ziyaretler sonrası bir açıklama yaptı.

Gümrük “Vatandaşlarımızla bir araya gelip, onların şikayet ve taleplerini dinliyoruz. İnsanlarımızla dertleşip, onların gönüllerine dokunmaya çalışıyoruz. Her gittiğimiz kapıda insanımızın samimiyeti ile karşılaşıyoruz. Bu da bizim ne kadar doğru bir adım attığımızı gösteriyor. Ben her zaman hemşehrilerimin yanlarında olacağım. Bugün neysem, yarın da öyle olacağım. Benim tek bir amacım var o da insanlarımızın gönüllerine girip, teveccüh de gösterirseler onlara en güzel şekilde hizmet etmek" dedi

#İYİ Parti #Hendek #Hendek Belediyesi #Başkan #Aday #Aday Adayı #Resul Gümrük #Esnaf #Ziyaret #Hendeksonhaber